Η ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, ξεσπά εναντίον όλων αυτών που δεν πειθαρχούν στα νέα μέτρα.

Στην οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram προτρέπει και εκείνη τον κόσμο να μείνει σπίτι και αναφέρει

https://www.instagram.com/p/B7lLx7MFMqL/

«Πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τόσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών;»

«Έχουμε μια κυβέρνηση που χειρίζεται δυο τεράστια θέματα με σοβαρότητα. Το θέμα των επιθέσεων κ του οργανωμένου σχεδίου Ερντογάν το χειρίστηκε τόσο καλά που έγινε μπούμερανγκ για την Τουρκία αλλά κ το θέμα που έγινε εφιάλτης παγκοσμίως: αυτόν τον αόρατο εχθρό, τον ιό.

Τι να πούμε για γιατρούς νοσοκόμους όλο το προσωπικό νοσοκομείων κλπ ..για τους υπάλληλους φαρμακείων ντελίβερι σουπερμαρκετ που με κίνδυνο για τη ζωή τους κ της οικογένειάς τους μας βοηθούν νυχθημερόν για τους στρατιώτες μας στα σύνορα που έρχονται σε επαφή με τόσα άγνωστα στοιχεία.

Για μένα η Κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν και έχει επιλέξει κ σπουδαίους επιστήμονες που μας ενημερώνουν σωστά μα κ όλοι οι καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει με τον τρόπο τους να βοηθήσουν κ να επηρεάσουν πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τοοοοσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών; Πλημμύρισαν νησιά, εξοχές χωριά, τι φταίνε οι κάτοικοι εκεί; Πρέπει να διασπείρουν παντού τον ιό;

Δεν έχουμε σύστημα που να αντέχει. Δεν γίνεται οι περισσότεροι να δείχνουν σοβαρότητα κ μια μερίδα με την μαγκιά κ την επιπολαιότητα της να βάζει σε κίνδυνο όλη τη χωρά!! Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί κ βρίσκουμε ξεχασμένες σκέψεις επαφές συναισθήματα. #menoumespiti #menoumeellada #westayhealthy #wetakecare», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

Δείτε την δημοσίευση

https://www.instagram.com/p/B99oqmFJfSY/