Η ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, ξεσπά εναντίον όλων αυτών που δεν πειθαρχούν στα νέα μέτρα.

Στην οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram προτρέπει και εκείνη τον κόσμο να μείνει σπίτι και αναφέρει

«Πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τόσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών;»

«Έχουμε μια κυβέρνηση που χειρίζεται δυο τεράστια θέματα με σοβαρότητα. Το θέμα των επιθέσεων κ του οργανωμένου σχεδίου Ερντογάν το χειρίστηκε τόσο καλά που έγινε μπούμερανγκ για την Τουρκία αλλά κ το θέμα που έγινε εφιάλτης παγκοσμίως: αυτόν τον αόρατο εχθρό, τον ιό.

Τι να πούμε για γιατρούς νοσοκόμους όλο το προσωπικό νοσοκομείων κλπ ..για τους υπάλληλους φαρμακείων ντελίβερι σουπερμαρκετ που με κίνδυνο για τη ζωή τους κ της οικογένειάς τους μας βοηθούν νυχθημερόν για τους στρατιώτες μας στα σύνορα που έρχονται σε επαφή με τόσα άγνωστα στοιχεία.

Για μένα η Κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν και έχει επιλέξει κ σπουδαίους επιστήμονες που μας ενημερώνουν σωστά μα κ όλοι οι καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει με τον τρόπο τους να βοηθήσουν κ να επηρεάσουν πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τοοοοσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών; Πλημμύρισαν νησιά, εξοχές χωριά, τι φταίνε οι κάτοικοι εκεί; Πρέπει να διασπείρουν παντού τον ιό;

Δεν έχουμε σύστημα που να αντέχει. Δεν γίνεται οι περισσότεροι να δείχνουν σοβαρότητα κ μια μερίδα με την μαγκιά κ την επιπολαιότητα της να βάζει σε κίνδυνο όλη τη χωρά!! Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί κ βρίσκουμε ξεχασμένες σκέψεις επαφές συναισθήματα. #menoumespiti #menoumeellada #westayhealthy #wetakecare», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

Δείτε την δημοσίευση

View this post on Instagram

Εχουμε μια κυβερνηση που χειριζεται δυο τεραστια θεματα με σοβαροτητα. Το θεμα των επιθεσεων κ του οργανωμενου σχεδιου Ερντογαν το χειριστηκε τοσο καλα που εγινε μπουμερανγκ για την Τουρκια αλλα κ το θεμα που εγινε εφιαλτης παγκοσμιος: αυτον τον αορατο εχθρο..τον ιο..Τι να πουμε για γιατρους νοσοκομους ολο το προσωπικο νοσοκομειων κλπ ..για τους υπαλληλους φαρμακειων ντελιβερι σουπερμαρκετ που με κινδυνο για την ζωη τους κ της οικογενειας τους μας βοηθουν νυχθημερον…για τους στρατιωτες μας στα συνορα που ερχονται σε επαφη με τοσα αγνωστα στοιχεια…Για μενα η Κυβερνηση εχει κανει το καλυτερο δυνατον..κ εχει επιλεξει κ σπουδαιους επιστημονες που μας ενημερωνουν σωστα..μα κ ολοι οι καλλιτεχνες εχουν προσπαθησει με τον τροπο τους να βοηθησουν κ να επηρεασουν…πως μπορει να υπαρχουν ακομα τοοοοσοι επιπολαιοι ολων των ηλικιων?? Πλημμυρισαν νησια εξοχες χωρια…τι φταινε οι κατοικοι εκει? Πρεπει να διασπειρουμε παντου τον ιο?? Δεν εχουμε συστημα που να αντεχει.Δεν γινεται οι περισσοτεροι να δειχνουν σοβαροτητα κ μια μεριδα με την μαγκια κ την επιπολαιοτητα της να βαζει σε κινδυνο ολη την χωρα!! Μενουμε σπιτι για ο σ ο χρειαστει..κ βρισκουμε ξεχασμενες σκεψεις επαφες συναισθηματα. #menoumespiti #menoumeellada #westayhealthy #wetakecare #weenjoy #coocooning #loveyourself #careforall

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on