Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ αντιμετώπισε την ανακοίνωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συνιστώντας στους διαδικτυακούς του φίλους «ψυχραιμία με χαμόγελο»…

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «ανέβασε» στο Instagram μία ξεκαρδιστική πρόταση, αμέσως μετά την ανακοίνωση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, για το τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έχουν σκύλο αλλά θέλουν να βγουν βόλτα.

Οι παλιότεροι θα θυμούνται… Ψαχτε μην έχει ξεμείνει σε κανένα πατάρι… Υγ… Ψύχραιμα με χαμόγελο και καμιά λοξή ματιά σε κανένα γείτονα μήπως χρειάζεται κάτι…  έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Δείτε παρακάτω την νέα επίκαιρη δημοσίευση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο προφίλ του στο Instagram:

«Μένουμε Σπίτι» αλά Κουτσόπουλος

Πριν λίγες μέρες ο γνωστός σεφ,  δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει την αγαπημένη επιτυχία του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, «Θα κάτσω σπίτι» που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Ρε μάνα… «παλουκωσου» σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι…. Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθουν στα λιβάδια θα κλειδωθουν μεσα… Καλή δύναμη σε όλους. #menoumespiti »  έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.