To δικό της μήνυμα περί ισότητας θέλησε να περάσει η Μαντόνα με φόντο την πανδημία του κοροναϊού και τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τις τελευταίες εβδομάδες που η πανδημία του κοροναϊού εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη.

Η Μαντόνα έχει αναφερθεί πολλές φορές στο επίμαχο ζήτημα στα social media, ζητώντας από τους φαν της να μείνουν σπίτι και ενημερώνοντάς τους πώς περνάει την προσωπική της καραντίνα.

View this post on Instagram

#quarantine #covid_19 #staysafe #becreative

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

 

View this post on Instagram

 

Madame ❌ Quarantine Diaries …………… #covid-19 #staysafe #becreative @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on

Και επειδή η βασίλισσα της ποπ κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο και λατρεύει το να προκαλεί, το έκανε ξανά.

Επέλεξε λοιπόν να μοιραστεί τις σκέψεις για την πανδημία, ολόγυμνη στη μπανιέρα της, την οποία είχε γεμίσει ροδοπέταλα, σε ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό.

Η Μαντόνα ανέβασε λοιπόν, στα social media το βίντεο θέλοντας να δώσει μήνυμα κατά των διακρίσεων, τονίζοντας ότι δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς.

«Σκέφτομαι για τον κοροναϊό, δεν νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς».

Όπως εξηγεί, αυτό που είναι τόσο απαίσιο σχετικά με τον νέο κοροναϊό είναι την ίδια στιγμή και το πιο θετικό στοιχείο για εκείνον: πρόκειται για το γεγονός ότι δεν κάνει διακρίσεις στο ποιον «χτυπά» και ότι, υπό πολλές έννοιες, μας έχει κάνει όλους ίσους.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά της -που από μεγάλη μερίδα MME σχολιάστηκε αρνητικά- η Μαντόνα, ανέφερε μία φράση με την οποία συνόδευε στα live της την εκτέλεση της μεγάλης της επιτυχίας «Human Nature» από 1995.

«Είμαστε όλοι επιβάτες στην ίδια βάρκα, κι αν βουλιάξει θα βυθιστούμε μαζί».

 

 

 

View this post on Instagram

 

No-Discrimination- Covid-19!! #quarantine #covid_19 #staysafe #becreative #brianeno

A post shared by Madonna (@madonna) on