Σε καραντίνα η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη μέσα από την σελίδα της στο Instagram προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι για να μην κινδυνέψουν κοροναϊό.

Όπως αποκάλυψε μέσω της ανάρτησής της, η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τα αδέρφια της μιας και επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι στο εξωτερικό.

Μάλιστα τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, όχι μόνο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας.

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια»

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Εδώ η δημοσίευση της

View this post on Instagram

7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία. 7th day of quarantine for me and my siblings, all three of us coming from abroad, without showing any symptoms but we #stayhome to protect everyone around us despite their age. We will stay at home for as long as it is needed, hope you all do the same. We want to thank those involved in fighting during these difficult times and those informing us with transparency and honesty. Thank you and we hope everyone stays healthy.

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on