Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

 

 

«Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα»

 

«Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα… Στη γειτονιά μου στη Στυλίδα, με τον αδερφό μου χέρι χέρι, τα ίδια ακριβώς ρούχα σαν δίδυμοι (έχουμε 10 μήνες διαφορά) και τα σημαιάκια μας έτοιμοι να πάμε στην παρέλαση (εγώ είμαι ο τύπος αριστερά). Περίεργη η φετινή 25η Μαρτίου… Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με τη βοήθεια της Παναγίας με υπομονή και συνειδητότητα και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια πιο σοφοί και πιο δυνατοί! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν… #menoumespiti» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε την φωτογραφία

 

View this post on Instagram

Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα ..💕 Στη γειτονιά μου στη Στυλίδα , με τον αδερφό μου χέρι χέρι ,τα ίδια ακριβώς ρουχα σα δίδυμοι😂😂😂 (έχουμε 10 μήνες διαφορά) και τα σημαιάκια μας έτοιμοι να πάμε στην παρέλαση ..🇬🇷 (εγώ είμαι ο τυπος αριστερά) Περίεργη η φετινή 25η Μαρτίου 🌺… Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με τη βοήθεια της Παναγίας με υπομονή και συνειδητότητα και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια πιο σοφοί και πιο δυνατοί !💪💪💪💪⭐️ Χρόνια πολλά Ελλάδα !🇬🇷🇬🇷🇬🇷 Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν ..!❤️🏡 #menoumespiti

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on