Όπως εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο μένουν σε κατ΄οίκον καραντίνα, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού, έτσι και ο δημοφιλής παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει σπίτι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου μέσω skype για τον εγκλεισμό του στο σπίτι, ύστερα από τα προληπτικά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι μόνο με το χιούμορ θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει επιβάλλει η φονική πανδημία.

O  ίδιος παρότρυνε τον κόσμο της showbiz να είναι ενεργός στα social media για να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στη διασκέδαση και την εμψύχωση του κόσμου.

«Μένουμε σπίτι! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, τα κάνουμε όλα από εδώ πλέον. Έχουμε κάνει μέχρι και τον ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, λίγο… “Κούλα, μ’ ακούς;” είναι η κατάσταση.

Ξυπνάμε τα χαράματα, κάνουμε την εκπομπή και μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Μαλώνω με τα πόμολα της πόρτας γιατί μου τραβάνε τις μπλούζες, μαλώνω με το ψυγείο που αδειάζει…Έχω βγει δυο φορές στο μπαλκόνι και τσίριξα λίγο δυνατά, αλλά εντάξει, οι γείτονες με ξέρουν και δεν δίνουν πολύ σημασία. Αντέχω και θα αντέξω!

Το χιούμορ θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλη αυτή την κατάσταση» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου :

 

https://www.youtube.com/watch?v=eCRnBZrmGgc