Πολλοί είναι οι σταρ της ελληνική showbiz που μέσα από δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνουν μηνύματα ελπίδας, εμψύχωσης και στήριξης στις μέρες της πανδημίας του νέου κοροναϊού. Η Μιμή Ντενίση είναι μία από αυτούς.

Η Μιμή Ντενίση με μία ανάρτησή της στο Facebook, διατυπώνει δημόσια τον έπαινο και τον θαυμασμό της για όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται με το χαμόγελο σκληρά, σε αυτή τη δύσκολη μάχη ενάντια στη φονική πανδημία.

Η ίδια αναφέρει στη δημοσίευσή της:

«Πόσο παράξενος λαός είμαστε οι Έλληνες!! Στα δύσκολα είμαστε οι καλύτεροι!!!

Όταν έκανε όλον αυτόν τον σχεδιασμό ο Ερντογάν κάνοντας μπαλάκι τους μετανάστες δεν είδα ούτε έναν Έλληνα των συνόρων… ούτε ένα νέο παιδί του στρατού ή του ναυτικού φοβισμένο…

Τώρα με την πανδημία η αυτοθυσία γιατρών νοσοκόμων φαρμακοποιών αλλά κ όλων των απαραίτητων για την καθημερινότητα μας επαγγελματιών παραδειγματική!!

Υπάλληλοι σουπερμάρκετ καθαρίστριες νοσοκομείων οδηγοί κλπ όλοι αγωνίζονται με το χαμόγελο!!! Αυτοί είναι οι Έλληνες… Μην μιλάμε μόνο για τους αντιδραστικούς… πάντα θα υπάρχουν..

Εγώ λέω μόνο να είμαστε κ στις ήρεμες εποχές τόσο γενναίοι τόσο ενωμένοι. Αααα! Κ εμένα προσωπικά μ αρέσει που ακόμα κ οι επιστήμονες μας λυγίζουν κάτω από το συναίσθημα κ θέλουν να σώσουν κ τα παιδιά κ τους γέροντές μας».