Προβληματισμένη από την κρίση που έχει ξεσπάσει λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καλεί για αναδιανομή του πλούτου, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Συγκεκριμένα, η διάσημη σταρ της ποπ έστειλε ένα εμψυχωτικό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Μεταξύ άλλων η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρεται στην ανάγκη για αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, κάτι που φυσικά οι ακόλουθοί της στο Instagram δεν το άφησαν ασχολίαστο.

«Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών της απομόνωσης, χρειάζεται να ‘συνδεθούμε’ περισσότερο από ποτέ. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας, γράψτε ψηφιακά γράμματα.

Τεχνολογίες, όπως η ψηφιακή επικοινωνία, το streaming και το broadcasting, αποτελούν μέρος της συνεργασίας μας ως κοινότητα.

Θα μάθουμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε μέσω των ‘κυμάτων’ του διαδικτύου. Θα ταϊζουμε ο ένας τον άλλον, θα γίνει αναδιανομή του πλούτου, θα απεργήσουμε. Θα αντιληφθούμε την ατομική μας αξία από το μέρος που έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε.

Η κοινωνία συνεχίζει να εξελίσσεται παρά τους τοίχους που μας περικλύουν. Μπορούμε να είμαστε ακόμα μαζί».

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Μπρίτνεϊ Σπιάρς  που έγινε πολύ γρήγορα viral με πολλούς χρήστες του Instagram να την αποκαλούν  «συντρόφισσα» και «βασίλισσα των προλετάριων».

 

View this post on Instagram

Communion goes beyond walls 🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on