Για το πώς βιώνει ο ίδιος τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω κοροναϊού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, περιγράφοντας τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του λόγω των αυστηρών προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού, μεταξύ άλλων είπε:

«Πριν από ένα χρόνο εάν μου περιέγραφε κάποιος όλη αυτή την κατάσταση, θα έλεγα ‘’Ποιος θα κάνει την παραγωγή και ποιοι θα παίξουν;’’ Δηλαδή είναι εξωπραγματικό αν και βέβαια έχουμε δει πολλές ταινίες τέτοιου είδους, που ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία. Και δεν το πάω στις θεωρίες συνωμοσίας όπου καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς λόγο και αιτία» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Τώρα που αναγκαστικά βρίσκομαι μέσα στο σπίτι προσπαθώ να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. Προσωπικά είχα πολλή μεγάλη ανάγκη να καθίσω λίγο. Αυτή τη στιγμή, ακόμα, είμαι στη φάση που το απολαμβάνω αλλά σίγουρα θα περάσει το στάδιο αυτό και θα θέλω να βγω προς τα έξω.

Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξει σαν σλόγκαν το “μένουμε σπίτι” και να γίνει “βγαίνουμε έξω”.

Έχω την εντύπωση ότι το βγαίνουμε έξω θα είναι πολύ πιο δυνατό μετά από το μένουμε σπίτι τώρα» συνέχισε.

O ίδιος καταλήγοντας σημείωσε:

«Σίγουρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν και για μένα ένα από τα σημαντικότερα που απέδειξε αυτός ο κοροναϊός είναι ότι καταφέραμε στην Ελλάδα να έχουμε ξαφνικά ένα σωστό κράτος και υπεύθυνους πολίτες. Είναι κάτι που με εντυπωσιάζει πάρα πολύ».

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο παρακάτω βίντεo:

 

https://www.youtube.com/watch?v=413rNIJpyyI