Το μοντέλο, Κάτια Ταραμπανκό, που χώρισε πρόσφατα, είναι στα καλύτερά της.

View this post on Instagram

(…) το πιο κλασικό παράδειγμα στις μέρες μας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν έρευνες που διαπιστώνουν τη στενή σχέση των φωτογραφιών που «ανεβάζουμε» με την αυτοεκτίμηση μας. Ο αριθμός των likes έχει τη δύναμη να καθορίσει το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και πώς νομίζουμε πως μας βλέπουν οι άλλοι. Ακόμα και αν βρισκόμαστε σε καταπληκτικές τοποθεσίες με αγαπημένους μας φίλους, μια selfie με λίγα likes μπορεί να σβήσει το χαμόγελο μας και να χαλάσει τη διάθεση μας. (..) -απόσπασμα από το βιβλίο 📖« Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου; » @glagi0s #book #selfesteem #selfimage and of course #makeuptime 💁🏼‍♀️ #readingtime #keepgrowing

A post shared by Katya Tarabanko 🔆 (@kweenkatyatar) on

Οι αισθησιακές πόζες

Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν μία από τις δύο νικήτριες του φετινού GNTM και μία από τις παίκτριες που είχε ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή με το κορμί της αλλά και με την προσωπικότητα της.

Το μοντέλο πρόσφατα χώρισε από τον σύντροφό της Γιώργο Λάγιο, καθώς όπως δήλωσε θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Στο Instagram ανεβάζει ορισμένες απο τις καλύτερες στιγμές της δουλειάς της, με την τελευταία της ανάρτηση να είναι λίγο πιο «καυτή» απ΄ ότι την έχουμε συνηθίσει. Η Κάτια ποζάρει τόπλες ξαπλωμένη επάνω σε ένα πιάνο, φορώντας μόνο ένα μαύρο καλσόν.

Δείτε τις εδώ!