Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε για την ψυχολογία της και τις σκέψεις της για την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, με φόντο την πανδημία του κοροναϊού.

Η Έλενα Χριστοπούλου που πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να δημοσιοποιήσουν το γεγονός ότι έκαναν το τεστ για τον κοροναϊό σε ιδιωτικό κέντρο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media, με νέα της ανάρτηση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις σκέψεις της .

Κάνοντας, λοιπόν, μια αναδρομή στην ισπανική γρίπη, προσπάθησε να εμψυχώσει τους followers της, στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

«1918 . πανδημία . Ισπανική γρίπη .
100 000 000 θάνατοι

Έχω περάσει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τύπου : γιατί σε εμάς? Γιατί τώρα? Όλα πηγαίναν στην οικονομία καλύτερα , περάσαμε μνημόνια , η αγορά πήγαινε σταθερά και ανοδικά , τα νησιά μας από τον τουρισμό είχαν πάρει οικονομική ανάσα, κτλ κτλ κτλ και ξαφνικά .. όλα αλλιώς !!

Και αρχικά απορώ , μετά δεν πιστεύω , ύστερα φοβάμαι, κατόπιν αγωνιώ , τώρα λέω είμαι τυχερή που είμαι καλά .. κάθε ήμερα θέλω να ακούσω λιγότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο αυτή είναι η ευχή μου !

Διαβάζοντας όμως τι έχει περάσει ο άνθρωπος σε χρόνια που δεν είχαν ούτε τα βασικά .. όπως το 1918 λέω ότι όλα κάνουν κύκλο και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα !!

Μείνετε δυνατοί να είμαστε όλοι μαζί μόλις κλείσει ο κύκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα και η ΖΩΗ θα συνεχιστεί »  έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram:

View this post on Instagram

1918 . πανδημια . Ισπανικη γριπη . 100 000 000 θανατοι Εχω περασει πολλα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα τυπου : γιατι σε εμας? Γιατι τωρα? Ολα πηγαιναν στην οικονομια καλυτερα , περασαμε μνημονια , η αγορα πηγαινε σταθερα και ανοδικα , τα νησια μας απο τον τουρισμο ειχαν παρει οικονομικη ανασα, κτλ κτκ κτλ και ξαφνικα .. ολα αλλιως !! Και αρχικα απορω , μετα δεν πιστευω , υστερα φοβαμαι, κατοπιν αγωνιω , τωρα λεω ειμαι τυχερη που ειμαι καλα .. καθε ημερα θελω να ακουσω λιγοτερους θανατους σε ολο τον κοσμο αυτη ειναι η ευχη μου ! Διαβαζοντας ομως τι εχει περασει ο ανθρωπος σε χρονια που δεν ειχαν ουτε τα βασικα .. οπως το 1918 λεω οτι ολα κανουν κυκλο και εμεις ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα !! Μεινετε δυνατοι να ειμαστε ολοι μαζι μολις κλεισει ο κυκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα ❤ και η ΖΩΗ θα συνεχιστει ❤

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on