Ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης εδώ και 14 ημέρες βρίσκεται σε απομόνωση καθώς ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Την σχετική ανακοίνωση είχε κάνει μάλιστα ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Ο Θοδωρής Φέρρης όπως ο ίδιος είχε πει μιλώντας για την εμπειρία του με τον κοροναϊό, είχε ήπια συμπτώματα και έμεινε στο σπίτι του ώστε να αναρρώσει και να μην κολλήσει τους γύρω του.

«Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές, θεωρώ, ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο.

Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε», είπε ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον κοροναϊό από συνεργάτη του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, ο Θοδωρής Φέρρης επανέλαβε το τεστ για να δει πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το story που ανέβασε ο Θοδωρής Φέρρης με τα αποτελέσματα του τεστ: