Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόσφατα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

 

Η ευτυχισμένη μαμά που πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, απολαμβάνει τη μητρότητα και μοιράζεται αυτές τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

View this post on Instagram

𝟷𝟼.𝟶𝟹.𝟸𝟶𝟸𝟶 – Welcome to this crazy world, lil one 🐣 – Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι 😍 – Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά 🙈και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! – #lifeisbeautiful 💕 #thinkpositive #wewillgetthroughthis

A post shared by It’s Nicky. ♍️🤷🏻‍♀️🤱🏻 (@nicky_thom) on

Η Νίκη Θφωμοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram πρόσφατα ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφία που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της και τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή»

Μάλιστα, η Νίκη Θωμοπουλου στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της, έγραψε το πόσο ενθουσιασμένη είναι που έγινε μανούλα:

«I’m so in love with my baby».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Νίκη Θωμοπούλου στο Instagram: