Με μία οργισμένη δημοσίευση στα social media, η Βάνα Μπάρμπα διαμαρτύρεται για την έλλειψη πρόβλεψης εκ μέρους της πολιτείας, σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι καλλιτέχνες, μετά το τέλος της φονικής πανδημίας του κοροναϊού.

Μάλιστα στρέφεται κατά του Υπουργείου Πολιτισμού και «των ευρωβουλευτών που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ενώ ζητά κινητοποίηση εκ μέρους όλων των συνδικάτων των καλλιτεχνών.

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

 

«Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει…

Kαι οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ.

Tώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook: