Η εργονομική καρέκλα φαγητού της CYBEX που μεγαλώνει μαζί με το παιδί και προσαρμόζεται στο κάθε στάδιο ανάπτυξής του. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ που επιλέγονται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την γέννηση μέχρι και 99 ετών.  Τοποθετώντας το ρηλάξ πάνω στη LEMO, το μωρό από νεογέννητο κιόλας, κάθεται μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στο τραπέζι.

Στην ηλικία των 6 μηνών, το ρηλάξ αντικαθίσταται από το baby set στο οποίο μπορεί να προστεθεί ο δίσκος φαγητού κι όταν πια το παιδί γίνει 3 ετών, όλα τα αξεσουάρ αφαιρούνται, και μετατρέπεται σε κανονική καρέκλα κατάλληλη και για ενήλικα. Χάρη στην έξυπνη λειτουργία ρύθμισης με το ένα χέρι, επιτυγχάνεται γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του ύψους καθώς και του βάθους του καθίσματος, παρέχοντας μέγιστη άνεση καθώς το παιδί μεγαλώνει.

Τραπεζαρία; Αυλή; Κουζίνα; Οι τροχοί μειώνουν τον κίνδυνο ανατροπής του καθίσματος και αυξάνουν την ευελιξία κινήσεων μέσα στο σπίτι. Η ιδανική λύση για ποιοτικό χρόνο με το παιδί στο σπίτι, αφού σας δίνει την δυνατότητα να κάθεστε μαζί του στο τραπέζι απασχολώντας το δημιουργικά με διάφορες δραστηριότητες όπως χειροτεχνίες ή ζωγραφική αλλά και να μαγειρεύετε μαζί του στην κουζίνα!

 

Website link: https://cybex-online.com/el-gr/lemo-chair

FB page: https://www.facebook.com/cybexGR/

IG account: https://www.instagram.com/cybex_global/?hl=el