Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης χαίρονται κάθε στιγμή με τα παιδιά τους, και βρίσκουν συνέχεια δραστηριότητες για να κάνουν με τα παιδιά τους…ακόμα και στα γενέθλια τους!

Γενέθλια σε καραντίνα

Σπίτι παραμένει και ο πολύτεκνος μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγος του Ολυμπία Χοψωνίδου, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για να προστατευτεί ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του από τον κοροναϊό.

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας.

Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε.», είχε δηλώσει στο MEGA ο Βασίλης Σπανούλης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ο Βασίλης συμπλήρωσε 8 χρόνια ζωής και η οικογένεια το γιόρτασε κατάλληλα!

Τούρτα, ταινία και πολλές ευχές

Η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από το πώς κυλούν οι μέρες στο σπίτι με έξι παιδιά. Όλη η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια διαφορετικά από άλλες χρονιές, αλλά με αστείρευτο κέφι!