Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν για πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες!

 

Η νέα κόντρα

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού και το «Πρωινό», τα πολλά instagram live που κάνει η διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό meme που αφορούσε το νέο διαδικτυακό εγχείρημα της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα λάιβ», έγραφε το post.

Μάλιστα, την ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους σχολίασε και η Μελίνα Ασλανίδου, βάζοντας καρδούλες ως σχόλιο, αλλά και ένας ακόμα κοινός γνωστός του διάσημου μουσικοσυνθέτη και της τραγουδίστριας.

Το unfollow της Θεοδωρίδου

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, η Νατάσα Θεοδωρίδου στεναχωρέθηκε από την κίνηση του στενού της συνεργάτη και σκέφτηκε να σταματήσει οριστικά τα instagram live, τα οποία ομολογουμένως σημειώνουν τεράστιους αριθμούς θεάσεων κάθε βραδιά.

Η επόμενη κίνηση της τραγουδίστρια μάλιστα ήταν να κάνει unfollow τόσο τον Γιώργο Θεοφάνους όσο και τον κοινό τους φίλο, ενώ με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και εκείνος!