Το μοντέλο Χαρά Παππά αποκάλυψε πως ο σύντροφος της Μπουράκ Χακί ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας με τους πνεύμονες.

Το πρόβλημα υγείας του Μπουράκ Χακί

«Έπρεπε να φύγω από την Τουρκία και να έρθω στην Ελλάδα για κάποιες δουλειές. Και αναγκαστικά μετά, λόγω του ιού, δεν ταξίδεψα. Και έκατσα εδώ. Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω.

Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι στο σπίτι με τη γιαγιά του και τον γιο του. Η γιαγιά του είναι 89 χρονών. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο πανικός έχει προέλθει επειδή δεν ακούγονται όλα τα κρούσματα στην Τουρκία. Προχθές ο Μπουράκ μου είπε πως υπάρχει κρούσμα κορονοϊού και στο χωριό που μένει. Είναι χρόνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπουράκ. Το έχει από μικρή ηλικία» είπε, μεταξύ άλλων σε εκπομπή, η Χαρά Παππά