Η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την μικρή κορούλα τους, μένουν κι αυτοί σπίτι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, που ζητούν να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις εκτός σπιτιού εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

H πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας, εν μέσω της καραντίνας έχει μείνει ενεργή στα social media ενώ μέσα από τις αναρτήσεις της εμπνέει τους διαδικτυακούς της φίλους με λαχταριστές συνταγές.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας (6/4) η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για το πώς περνούν οικογενειακώς αυτές τις μέρες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ εξομολογήθηκε αρχικά για την πεθερά της:

«Θα θέλαμε πολύ να την έχουμε εδώ είναι η αλήθεια, καλύτερα όμως που είναι εκεί γιατί είναι και σε μία ηλικία πολύ ευαίσθητη και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Ακούμε τους ειδικούς και θα κάνουμε υπομονή.

Το πήγαμε πολύ καλά από την αρχή. Επειδή η κυρία Ελένη ήταν πάρα πολλά χρόνια στη Γερμανία και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, εγώ δεν μιλούσα ελληνικά τότε και είχαμε μια φοβερή επικοινωνία».

Η Υβόννη Μπόσνιακ όπως είπε μαγειρεύει καθημερινά και τα μέλη της οικογένειας έχουν κάποιες αδυναμίες:

«Το πρωί πάει για τρέξιμο. Του αρέσουν όλα τα φαγητά που κάνω. Η Ελένη είναι λίγο πιο δύσκολη με το φαγητό. Είναι πάρα πολύ γλυκαντζού, αλλά δεν πειράζει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Υβόννη Μπόσνιακ