Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο έρωτας με τον Μπονάτσο και η σπάνια φωτογραφία

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.
26 Απριλίου 2020 | 09:00

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης, ανασύρει από το συρτάρι του μια άγνωστη της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάση Μπονάτσο από την παραλία και εξιστορεί την ιστορία της γνωριμίας τους.

Το χρονικό ενός έρωτα

«Η Αλίκη με τον Βλάση Μπονατσο καλοκαίρι του 1982 στον αγαπημένο της Θεολογο σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης την περίοδο του μεγάλου έρωτα τους. Ο αξέχαστος καλλιτέχνης με σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και με το όνομα του συνδεδεμένο με την ελληνική ροκ μουσική του ’70, γνωρίζεται με την Αλίκη το 1981 όταν μετά από χρόνια παραμονής στην Αμερική έρχεται στην Ελλάδα για να δει την μητέρα του. Ο κοινός τους φίλος και επί χρόνια μουσικός συνεργάτης της Μάικ Ροζακης, τον προτείνει για την «Εβίτα» που επιθυμεί να ανεβάσει στον ρόλο του Τσε Γκεβάρα και τους φέρνει σε επαφή.»

«Ο Βλάσης παίρνει τον ρόλο τον οποίο και απογειώνει κυριολεκτικά, με την Αλίκη στην κουιντα το βράδυ της πρεμιέρας να βλέπει την αποθέωση του από το κοινό την ώρα του χαιρετισμού. Η ίδια ενθουσιασμενη θα δηλώσει αργότερα πως για πρώτη φορά συμπρωταγωνιστης της παίρνει περισσότερο χειροκρότημα από την ίδια. Η τυπική τους σχέση αρχικά, γίνεται αμοιβαία συμπάθεια και τέσσερις μήνες αργότερα εξελίσσεται σε ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα που απασχολεί τον τύπο της εποχής για καιρό με δεκάδες εξώφυλλα και αφιερώματα»

Η νέα ζωή με τον Μπονάτσο

Μέσα από αυτή την σχέση η Αλίκη αλλάζει τις συνήθειες χρόνων, ντύνεται casual με τζιν και tshirts, διασκεδάζει μαζί του σε clubs της εποχής και μέσα από την αιώνια παιδικότητα, τον αυθορμητισμό και τον ακομπλεξαριστο χαρακτήρα του, ζει τον ενθουσιασμό των νεανικών της χρόνων. Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμος είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που τους ενώνει απίστευτα και περνούν μαζί και με φίλους υπέροχα χειμωνιάτικα βράδια στο τζάκι της Στησιχορου και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στο «λιμανάκι» του Θεολογου.

Δύο χρονια αργότερα θα συναντηθούν ξανά στην σκηνή στο θρυλικό μιούζικαλ «Βίκτωρ- Βικτωρια» σε εκπληκτικές ερμηνείες και με το κοινό να γεμίζει την πλατεία καθημερινά για να ζήσει από κοντά την μαγική χημεία και την λάμψη του ζευγαριού. Μετά από πεντεμιση χρονια θα τραβήξουν διαφορετικους δρόμους και θα παραμείνουν δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι όπου ο ένας θα αποτελεί για πάντα στην καρδιά του άλλου ένα σημαντικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό κεφάλαιο», αποκάλυψε ο Άρης Λουπάσης.

Δείτε την φωτογραφία εδώ

Πρόσφατα Άρθρα
Εντ Σίραν: Θα κάνει διάλειμμα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του 16 Ιουνίου 2026, 08:33
Ναταλία Γερμανού: Αποθέωσε τον Θάνο Καλλίρη για τις επιτυχίες του 14 Ιουνίου 2026, 08:37
Δανάη Μπάρκα: Είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Φάνη Μπότση 14 Ιουνίου 2026, 08:33
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας 13 Ιουνίου 2026, 15:50
Μπραντ Πιτ: Σε ρήξη με τα παιδιά του – «4 στα 6 θέλουν να είναι Τζολί» 11 Ιουνίου 2026, 08:12
Μέγκαν Μαρκλ: Το φαινόμενο «sharenting» και η θύελλα αντιδράσεων για τη μικρή Λίλιμπετ 6 Ιουνίου 2026, 14:43
Βικτόρια Μπέκαμ: «Άλλο η στήριξη και άλλο η πίεση» 30 Μαΐου 2026, 07:35
Η Ντρου Μπάριμορ είπε αυτά που σκέφτονται όλοι οι νέοι γονείς 29 Μαΐου 2026, 08:00
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο γράμμα μετά τον γάμο της το 1981 28 Μαΐου 2026, 17:00
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρυφερή ανάρτηση για την οικογένεια του 28 Μαΐου 2026, 08:55
Γωγώ Μαστροκώστα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας 27 Μαΐου 2026, 10:00
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει» 27 Μαΐου 2026, 09:19
Γκόρντον Ράμσεϊ: Το μάθημα στα 6 παιδιά του – Δεν έχει σχέση με το φαγητό 26 Μαΐου 2026, 17:00
Απολαυστικό βίντεο: Γιάννης Αντετοκούνμπο και The Rock ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Mοάνα 26 Μαΐου 2026, 08:19
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι μια απίστευτη μητέρα» 23 Μαΐου 2026, 13:50
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version