Καθώς οι εβδομάδες προχωρούν, όλοι χρειάζονται νέους τρόπους για να αντιμετωπίσουν τη ζωή σε καραντίνα.

Για να δώσει τέλος στην πλήξη η Γκαλερί Morrison Hotel στη Νέα Υόρκη φιλοξενεί μια εικονική έκθεση για τον Έλτον Τζον δωρεάν.

Την έκθεση «SIR: A Retrospective of Rock Royalty» συνθέτουν φωτογραφίες του εκλιπόντος Τέρι Ο’ Νιλ και των Εντ Κάρεφ και Νόρμαν Πάρκινσον από συναυλίες του θρυλικού τραγουδιστή και πιανίστα, αλλά και πορτρέτα από προσωπικές στιγμές, δίπλα στο πιάνο στο σπίτι του, στο στούντιο ηχογράφησης, ή σε έξοδο με στενούς φίλους του.

Η πορεία του νεαρού από το Μίντλσεξ με το υπέροχο ταλέντο στη μουσική που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και τα πολλά του πρόσωπα που καταγράφηκαν από τον φωτογραφικό φακό των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου προβάλλονται στην έκθεση φόρο τιμής στον θρυλικό μουσικό και στα επιτεύγματά του στις τέχνες.

Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται φωτογραφίες από τη sold out συναυλία του Έλτον Τζον το 1975 στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες και λιγότερο γνωστές εικόνες από την αρχή της καριέρας του.

Η έκθεση «SIR: A Retrospective of Rock Royalty» είναι η πρώτη που διοργανώνεται online από τη γκαλερί της Νέας Υόρκης.

Το νέο σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας Farewell Yellow Brick Road του Άγγλου τραγουδιστή και πιανίστα, που είχε προγραμματιστεί να αρχίσει από το Τορόνο στις 28 Μαρτίου αναβλήθηκε για το 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ