Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η εν κινήσει συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη «Από τον Δρόμο με αγάπη», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας.

Πολλά από τα σχόλια που ακούστηκαν αφορούσαν την κίνησή της αυτή καθ’αυτή σε μια στιγμή που η χώρα θρηνεί πάνω από 130 νεκρούς από κοροναϊό, ενώ άλλοι σχολίασαν τον συνωστισμό που επικράτησε κατά τη στάση του φορτηγού έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βγήκε να την χαιρετήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια αυτά, με ανάρτησή της στο Instagram.

Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια δεν αφορούσαν μόνο την τραγουδίστρια, ή τον συνωστισμό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, δημιουργός -μαζί με την Λίνα Νικολακοπούλου- του τραγουδιού «Τα πιο ωραία λαϊκά», που τραγούδησε η Πρωτοψάλτη στον πρωθυπουργό, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του που το τραγούδι του χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Με δύο αναρτήσεις του στο Facebook ο μουσικοσυνθέτης εξέφρασε τη διαφωνία του με αυτή την κίνηση, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον πρωθυπουργό να λάβουν το επίδομα όσοι έχουν μείνει εκτός, από τον χώρο της τέχνης.

 

Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την ΠιθανοτηταΕξω Απο το Μξμ με δεξια…

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Kraounakis στις Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

 

Και για να τελειωνουμεΕγω δε θελω το τραγουδι ΜουΣτου Κουλη τα ΛημεριαΟκευ?

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Kraounakis στις Σάββατο, 25 Απριλίου 2020