Ο Γιώργος Ασημινάκης μίλησε πρώτη φορά για το αιφνιδιαστικό επαγγελματικό «διαζύγιο» με την Ελένη Μενεγάκη, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του στον Χάρη Λεμπιδάκη, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε:

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσος μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος, είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε.

Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν απλώς πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Δεν είχα την υπομονή να το αντέξω για άλλη μια φορά και γενικά όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμάω να φεύγω», εξήγησε ο Γιώργος Ασημινάκης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο show J2US και επισημαίνει:

«Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, την υγεία μας πάνω από όλα και δουλειές να! Ελένη μου σε αγαπώ! Έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές με την Ελένη. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη! Και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται».

Υπενθυμίζουμε ότι η είδηση πως ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από 17 χρόνια συνεργασίας έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες, καθώς υπήρξε πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γιώργος Ασημινάκης για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη :