Μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την κινητή συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο, δεν γινόταν να μην πάρει θέση και η… «Λαίδη» Αντζελα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο Τάκης Ζαχαράτος ως Άντζελα Δημητρίου, με tag τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και βέβαια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την ίδια την Άντζελα Δημητρίου, απευθύνει ένα χιουμοριστικό «διάγγελμα».

Αφορμή φυσικά αποτέλεσε η πολυσυζητημένη συναυλία «Από τον Δρόμο με αγάπη» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η «Λαίδη» φαίνεται πως έχει σοβαρές ενστάσεις…

«Να σέβεστε… Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά…» σχολιάζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος – «Λαίδη Άντζελα»,  ενώ μεταξύ άλλων στο χιουμοριστικό βίντεο, ακούγεται να λέει:

«Πού ήσουν Άλκιστούλα Πρωτοψάλτη το 1989, όταν ανέβηκα στο φορτηγό και γυρνούσα σαν γουρουνοπούλα και γυρνούσα όλη την Αθήνα; Πού ήσουν όταν ήμουν στο REX βασίλισσα και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούρια; Ξεχνάς και δεν σέβεσαι. Τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ. Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά».

Δείτε παρακάτω το «διάγγελμα» που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος για την πολυσυζητημένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη: