Σε καραντίνα βρίσκεται και η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα η οποία επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσα από τo Instagram, όπου συχνά εμφανίζεται να γράφει γράμματα στη γραφομηχανή της, ως «Madame X».

Αποκαλεί τα βίντεο «Ημερολόγια Καραντίνας» και σε πρόσφατη ανάρτησή της αποκάλυψε ότι έκανε τεστ που έδειξε πως έχει αντισώματα κοροναϊού.

«Έκανα το τεστ τις προάλλες. Έμαθα ότι έχω αντισώματα. Έτσι αύριο, θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αμάξι, θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα της Covid-19».

 

 

Η Μαντόνα δεν εξήγησε αν είχε νοσήσει, αν είχε συμπτώματα, ή αν απλά πρόκειται για άλλη μια προκλητική δήλωσή της, ενώ ακόμα δεν είναι καν ξεκάθαρο εάν αυτά τα αντισώματα μπορούν να παρέχουν προστασία έναντι μίας νέας μόλυνσης.

Η Μαντόνα έχει αναφερθεί πολλές φορές στο επίμαχο ζήτημα στα social media, ζητώντας από τους φαν της να μείνουν σπίτι και ενημερώνοντάς τους πώς περνάει την προσωπική της καραντίνα.

Σε προηγούμενο βίντεο η Μαντόνα προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι ο κορoναϊός δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους και μπορεί να χτυπήσει τον καθένα ανεξαιρέτως.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μάλιστα καθισμένη γυμνή μέσα στην μπανιέρα της με ροδοπέταλα και περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεριά.

Η Μαντόνα περνάει την καραντίνα με τον νέο της σύντροφο, τον 26χρονο χορευτή Αλαμαλίκ Γουίλιαμς.

 

Ο Αλαμαλίκ Γουίλιαμς είναι μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία περιοδεύει η Μαντόνα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015.

Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού.

Με αφορμή τα γενέθλια του η Μαντόνα προχώρησε για πρώτη φορά δημόσια στην παραδοχή αυτής της σχέσης.

Συγκεκριμένα η 61χρονη βασίλισσα της ποπ ευχήθηκε για τα γενέθλια του συντρόφου της Αλαμαλίκ Γουίλιαμς, αποκαλύπτοντας επίσης ότι περνά την καραντίνα μαζί του.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο πρόσωπο για να είμαι μαζί του στην καραντίνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες και ένα επεξεργασμένο στιγμιότυπο, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά, φορώντας προστατευτικές μάσκες.