Δεκάδες σταρ σε τηλεμαραθώνιο για τον κοροναϊό

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπον Τζόβι, Μαράια Κάρεϊ και Sting είναι μόλις μερικοί από τους δεκάδες σταρ που θα συμμετέχουν στον τηλεμαραθώνιο που διοργανώνεται για τον κοροναϊό
6 Μαΐου 2020 | 13:48

Τηλεμαραθώνιο διοργανώνει στις 11 Μαΐου η μεγαλύτερη νεοϋορκέζικη οργάνωση κατά της φτώχειας, η Robin Hood, σε συνεργασία με τον δημοσιογραφικό οργανισμό iHeartMedia με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθούν οι Νεοϋορκέζοι εκείνοι οι ζωές των οποίων έχουν επηρεαστεί σοβαρά από τον κοροναϊό και την πανδημία.

Στον τηλεμαραθώνιο, θα συμμετάσχουν δεκάδες διάσημοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι: Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Μπέτι Μίντλερ, Τζέικ Γκίλενχαλ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζίμι Φάλον, Τζουλιάν Μουρ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σπάικ Λι, Μπον Τζόβι, Μπίλι Τζόελ, Μαράια Κάρεϊ και Sting, αλλά και ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Την διάρκειας μιας ώρας τηλεοπτική εκδήλωση θα παρουσιάσει η Τίνα Φέι, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός.

Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για τη σίτιση, τη στέγαση, την οικονομική ενίσχυση, την νομική εκπροσώπηση, την ιατρική βοήθεια, την ψυχιατρική βοήθεια και την εκπαίδευση των κατοίκων της Νέας Υόρκης ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μετά το πέρας της πανδημίας.

Η ιστοσελίδα για τον τηλεμαραθώνιο αναφέρει ότι στόχος είναι ένα εκατομμύριο Νεοϋορκέζοι να δωρίσουν από 10 δολάρια «για να υποστηρίξουν τους γείτονές μας που μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ».

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με κοροναϊό.

Σχεδόν 200.000 κρούσματα είναι στην Πόλη της Νέας Υόρκης, όπου περίπου 19.000 ασθενείς έχουν πεθάνει.

Πρόσφατα Άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Στην Ιταλία για την υποστήριξη της ανάπτυξης των παιδιών 7 Μαΐου 2026, 08:19
Αντζελίνα Τζολί: Πούλησε την έπαυλη που μεγάλωσαν τα δίδυμα 6 Μαΐου 2026, 11:12
Κάμερον Ντίαζ: Έγινε ξανά μητέρα στα 53 της 5 Μαΐου 2026, 10:49
Σάντεϊ Ρόουζ – Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν «επιτίθεται» στον πατέρα της, Κιθ Έρμπαν, μετά το διαζύγιο 4 Μαΐου 2026, 09:08
Η Σαρλίζ Θερόν μιλάει για την ανατροφή των παιδιών της 4 Μαΐου 2026, 08:28
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη 30 Απριλίου 2026, 08:42
Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη της νιώθει τιμή που την έχει μητέρα 28 Απριλίου 2026, 15:20
Αν Χάθαγουεϊ: Πώς συνδυάζει τα Όσκαρ με το μεγάλωμα των παιδιών 28 Απριλίου 2026, 08:00
Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του 25 Απριλίου 2026, 09:42
Η γνώμη του Ίθαν Χοκ για τον σύζυγο της κόρης του 25 Απριλίου 2026, 09:27
Κέιτ Μπλάνσετ: Τα παιδιά της δεν ξέρουν πόσο διάσημη είναι 24 Απριλίου 2026, 13:51
Ξανά παππούς ο Έμινεμ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της εγγονής του 23 Απριλίου 2026, 14:45
Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται 8 χρόνων 23 Απριλίου 2026, 14:04
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ποια «σπουδαία» συμβουλή έδωσε στον γιο του; 21 Απριλίου 2026, 14:20
Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί 21 Απριλίου 2026, 12:13
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version