Πατέρας για ακόμα μία φορά έγινε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, καθώς η σύζυγός του και τραγουδίστρια, Grimes, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο Έλον Μασκ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου είχε γράψει: «Λίγες ώρες ακόμη», προϊδεάζοντας το γεγονός.

Τέσσερις ώρες αργότερα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μωρό, ο Μασκ απάντησε: «Μαμά και μωρό όλα καλά».

Πέρα από τις ευχές που δέχτηκε μέσα από το Twitter, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν την περιέργεια να μάθουν το όνομα του γιου του, στο οποίο απάντησε μάλλον χιουμοριστικά ο δισεκατομμυριούχος καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, θα ονομαστεί «X Æ A-12 Musk»!

 

 

 

Σημειώνεται ότι το μωρό αυτό είναι το πρώτο για την 32χρονη τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Κλερ Μπούσερ, ενώ ο 48χρονος Έλον Μασκ έχει ήδη πέντε γιους από έναν προηγούμενο γάμο του, δίδυμα και τρίδυμα, ενώ ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα, πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Grimes ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία έχει κάνει με photoshop ώστε να φαίνεται ένα έμβρυο μέσα στη φουσκωμένη κοιλιά της.

 

 

Μετά τις επικρίσεις, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram. Ρωτώντας τους οπαδούς της πως τα «καταφέρνουν με την δουλειά και το μωρό», έγραψε στην λεζάντα μίας selfie:

«Λυπάμαι που δεν προώθησα το άλμπουμ μου σωστά ή περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια δοκιμασία. Είχα κάποιες επιπλοκές από νωρίς, ένα αξιοπρεπές δεύτερο τρίμηνο, αλλά άρχισα να πονάω παντού στην 25η εβδομάδα. Νιώθω πως δεν είχα προετοιμαστεί καλά»