Η NASA επιβεβαίωσε με ανάρτηση της social media μια απρόσμενη για πολλούς συνεργασία με τον Τομ Κρουζ για τα γυρίσματα ταινίας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Όπως αναφέρει σε tweet, ο επικεφαλής της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας Τζιμ Μπριντενστάιν «η NASA είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με τον Τομ Κρουζ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Για να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά μηχανικών και επιστημόνων και να υλοποιήσουμε τα φιλόδοξα σχέδια της NASA χρειαζόμαστε δημοφιλή μέσα».

 

 

Στις αρχές της εβδομάδας δημοσιεύματα έφεραν τον Τομ Κρουζ να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων με με την Space X, την εταιρεία του  Έλον Μασκ και την NASA για μία ταινία δράσης που θα γυριστεί στο Διάστημα, διευκρινίζοντας ότι το πρότζεκτ δεν έχει σχέση με το franchise «Mission: Impossible» και ότι προς το παρόν, δεν εμπλέκεται στην παραγωγή στούντιο του Χόλιγουντ.

Υπενθυμίζεται ότι η πολυαναμενόμενη ταινία «Top Gun: Maverick», σίκουελ της ταινίας blockbuster του 1986, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, μετά από αναβολή της προγραμματισμένης προς πανδημίας πρεμιέρας στις 24 Ιουνίου.

 

Σε κάθε περίπτωση, η είδηση για την ταινία στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δεν προκαλεί έκπληξη, τουλάχιστον υπό την έννοια ότι ο Τομ Κρουζ γυρίζει ο ίδιος τις περισσότερες δύσκολες σκηνές δράσης των ταινιών του -τις οποίες πληρώνει συχνά πυκνά με τραυματισμούς.