Ο διάσημος αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τζον Λέτζεντ προσαρμόζεται και αυτός στη ζωή υπό την πανδημία του κοροναϊού.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει βραβευθεί με Grammy φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του βρετανικού GQ Ηype, μίλησε για το άλμπουμ του Bigger Love, για τη ζωή κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού και για τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Νιώθω ότι έχουμε προσαρμοστεί αρκετά καλά. Είμαστε τυχεροί, φυσικά. Έχουμε τα μέσα για να αντιμετωπίσουμε όλα όσα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με έναν αρκετά ανώδυνο τρόπο.

Έχουμε την οικογενειακή μας μονάδα και αγαπάμε τα παιδιά μας και μας αρέσει να είμαστε μαζί τους. Και σε εκείνα αρέσει ιδιαίτερα να είμαστε σπίτι μαζί τους όλη την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Κάνουμε το καλύτερο σε μια άγρια κατάσταση» αναφέρει.

Ο τραγουδιστής μιλά επίσης για το πώς η κρίση του κοροναϊού επηρέασε τη δουλειά του.

«Από πλευρά καριέρας, ήταν μία τρέλα, γιατί έχουμε όλη αυτή τη νέα μουσική που ετοιμαζόμασταν να κυκλοφορήσουμε και ποτέ δεν ξέρεις πώς όλα αυτά επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα την αποδεχθούν» αναφέρει. «Και φυσικά, έπρεπε να ακυρώσουμε κάθε είδους συναυλίες. Απλώς δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Ξέρω ότι έχω πολλή μουσική που θέλω να ακούσουν οι άλλοι και τελειώνω το άλμπουμ και θέλουμε να κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα» σημειώνει.

Ο Τζον Λέτζεντ, ηχηρός επικριτής του προέδρου των ΗΠΑ καταφέρθηκε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και για τον χειρισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Λέει τόσα πολλά γελοία, παράλογα για γιατροσόφια, τα οποία δεν πρέπει να ακολουθούν οι άνθρωποι και πιστεύει ότι είναι έξυπνος επειδή έχει έναν συγγενή που είναι γιατρός» αναφέρει ο Τζον Λέτζεντ.

«Και μετά το συνδυάζεις με το γεγονός ότι δεν ακούει τους επιστήμονες και παίρνει κάθε απόφαση με βάση το πώς θα τον ωφελήσει προσωπικά. Επίσης σκέφτεται πολύ βραχυπρόθεσμα, οπότε δεν εξετάζει πολύ πώς να χειριστεί μεγάλα, περίπλοκα προβλήματα που απαιτούν προγραμματισμό και μακροπρόθεσμη οπτική» επισημαίνει.

«Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που χρειαζόμαστε τώρα» εκτιμά ο τραγουδιστής.