Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στην κριτική επιτροπή του επόμενου ριάλιτι μοντέλων ή αν τελικά προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

 

Η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία ήταν μέλος του GNTM και είναι και μάνατζερ της ίδιας της Ηλιάνας, στο «My Style Rocks», όπως και η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Χρστοπούλου και την Βίκυ Καγιά είχε δημιουργήσει μια σειρά ερωτημάτων.

Πρόσφατα, η Έλενα Χριστοπούλου μπήκε και σε μια διαδικασία να μιλήσει η ίδια και η Βίκυ Καγιά για την μεταξύ τους σχέση, ακολούθησαν κάποια unfollow στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή η Ηλιάνα Παππαγεωργίου έχει απλώς πως η ίδια γνωρίζει πως αποτελεί ακόμα κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα βρίσκεται στο νέο κύκλου του γνωστού ριάλιτι μόδας και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει η ίδια έμμεσα με μια αλλαγή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πληροφορίες του προφίλ της, μέχρι πρότινος ανέφερε πως είναι κριτής του GNTM κάτι που πλέον έχει αφαιρέσει δηλώνοντας μόνο την ταυτότητά της ως μοντέλο.