Πως πέρασε η Μαντώ Γαστεράτου την καραντίνα;

View this post on Instagram

Αυτό παλι που πολλές φορές ποζάρουμε για να βγάλουμε μια φωτογραφία και κοιτάμε ειτε στο κενό, είτε ξεκαρδιζομαστε στα γέλια λες και έχουμε μόλις ακούσει το πιο γαμάτο αστείο ever… Στην συγκεκριμένη φωτογραφία τίποτα από τα δύο δεν παιζει, απλα είμαι ευτυχισμένη και κοιτάζω αφηρημένη τα μπαμπού στον κηπο γιατί ονειρεύομαι την ζωή μου σε λίγο καιρό… ————— #happy #thisisme #moodoftheday

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

 

 

Η βάπτιση του γιου της

 

«Θα τον πούμε Γιώργο -έτσι λένε τον πεθερό μου- και νονοί θα είναι ο κολλητός φίλος του άνδρα μου, Γιάννης Καρβέλας, και ο συνεργάτης μου και πολύ καλός μου φίλος Δημήτρης Καρέτζος».

«Λέμε να τον βαπτίσουμε τον Σεπτέμβριo στην Ανάβυσσο ή σε κάποια άλλη ενορία εκεί κοντά. Προς το παρόν δεν έχω έρθει σε επαφή με τη Mητρόπολη, καθώς είμαστε σε αναμονή εξελίξεων», αποκαλύπτει η Μαντώ Γαστεράτου.

 

 

«Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου. Όταν έκανα παιδί, ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα. Κάνω πιο ουσιαστικά και ρεαλιστικά όνειρα για το παιδί μου. Περιμένω να το δω να χαμογελάσει, να μπουσουλήσει, να περπατήσει. Απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα», αναφέρει η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Ελένη Μενεγάκη

 

«Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν υπάρχει η γυναίκα αυτή. Είναι θεά. Μου έχει φερθεί πολύ όμορφα», είπε η παρουσιάστρια.