Για τα χρόνια που έζησε μαζί με την Τζένη Καρέζη μίλησε Ζάχος Χατζηφωτίου.

Ο δημοσιογράφος παντρεύτηκε την γοητευτική ηθοποιό το 1962 σε μια τελετή που έγινε κοσμικό γεγονός.

Ο έρωτας τους απασχόλησε για χρόνια τα περιοδικά της εποχής και τη μέρα του γάμου τους εκτός από τους 500 καλεσμένους στην εκκλησία βρέθηκαν και πάνω από 5.000 θαυμαστές της ηθοποιού.

Ο κ. Χατζηφωτίου στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα αποκάλυψε και τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό.

«Με την Τζένη Καρέζη νομίζω ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Άλλη η Τζένη στο θέατρο και τον κινηματογράφο και άλλη στο σπίτι. Υποδειγματική σύζυγος, μαγείρευε. Με την Τζένη χωρίσαμε επειδή σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Άλλο το δικό της ωράριο, αλλιώτικο το δικό μου.

Όταν εγώ ερχόμουν στο σπίτι να κοιμηθώ, εκείνη σηκωνόταν να πάει σε πρωινό κινηματογραφικό γύρισμα. Μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν βρισκόμασταν. Μόνο στον διάδρομο βρισκόμασταν», ανέφερε ο ίδιος.

Στο βιβλίο του ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό που δείχνει την ζήλια της ηθοποιού για τον γοητευτικό μπον βιβέρ.

Ένα βράδυ Τσικνοπέμπτης βγαίνει με φίλους του να διασκεδάσει στο κοσμικό κεντρο «Αθηναία» και εμφανίζεται μπροστά του μια γυναίκα ντυμένη «Ντόμινο» με μάσκα την οποία και φλερτάρει έντονα. Μετά από λίγο εκείνη βγάζοντας την μάσκα ανακαλύπτει ότι είναι η Τζένη Καρέζη η οποία του αναφέρει «Ήθελα να δω μέχρι που θα φτάσεις»..Στην πορεία των χρόνων παρέμειναν δυο καλοί φίλοι.