Στον απόηχο ενός θυελλώδους Megxit, η επόμενη μέρα για την Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη νέα τους ζωή μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, αλλά και τον απλό κόσμο.

Η «απόδραση» του πρίγκιπα Χάρι – του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου- και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, αιφνιδίασε και σόκαρε όχι μόνο την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και ολόκληρη την υφήλιο.

Τόνοι μελάνι σε εφημερίδες και περιοδικά, αφιερώματα και ρεπορτάζ στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο, το Megxit ήρθε ως είδηση – βόμβα και συνέχισε ως χιονοστιβάδα, αφήνοντας στο πέρασμά της εξελίξεις επί εξελίξεων.

 

Το Megxit γίνεται ταινία

 

Τώρα η συναρπαστική ιστορία του Megxit, θα αποτελέσει την πλοκή μιας τηλεταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την τρίτη του ταινία για το λαμπερό ζευγάρι που δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ από την ημέρα του γάμου του.

Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», η ταινία θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, που όμως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

 

 

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο, «η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους».

Όπως διευκρινίζει η βρετανική εφημερίδα, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το casting αλλά ούτε και για το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και της προβολής της τηλεταινίας, δεδομένης και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στον χώρο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η τηλεταινία για το Megxit θα είναι η τρίτη που γυρίζει το δίκτυο για το ζευγάρι.

 

 

Η πρώτη, με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας» ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε μέρες πριν τον γάμο τους.

Η δεύτερη, που προβλήθηκε έναν χρόνο μετά, εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και στους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.