Κορυφαίοι έλληνες σεφ πρωταγωνιστούν σε βίντεο με τίτλο «Greek Chefs United» δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις κουζίνες τους και υποδεχτούν και πάλι κόσμο στα εστιατόριά τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, ο Στέλλιος Παρλιάρος και αρκετοί ακόμα ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το δικό τους μήνυμα εν μέσω πανδημίας.

Έτοιμοι, ανυπόμονοι και αισιόδοξοι να υποδεχθούν τους πελάτες στα εστιατόριά τους όταν αυτά ανοίξουν ύστερα από μεγάλη περίοδο «λουκέτου» λόγω κοροναϊού δηλώνουν γνωστοί Έλληνες σεφ στο νέο βίντεο που έφτιαξαν με τίτλο «Greek Chefs United».

«Μένουμε ασφαλείς. Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, ενωμένοι κ έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με υπευθυνότητα κ ασφάλεια. Σας περιμένουμε!  λένε οι διάσημοι έλληνες σεφ και καλούν στους πολίτες να τηρήσουν όλα τα μέτρα ασφάλειας και να επιστρέψουν υγιείς στα καταστήματα εστίασης: «Ελάτε στα καταστήματά μας, θα μαγειρέψουμε για εσάς, οι κουζίνες μας θα μυρίσουν και πάλι».

«Λευτεριά στις κουζίνες», «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε», «τηγάνια, φούρνοι, ταψιά παίρνουν εμπρός», «μας λείψατε», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο ηχώντας καλή διάθεση και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα στις κουζίνες και στον χώρο της εστίασης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσαν στα social media οι έλληνες σεφ