Σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μίλησε για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, αλλά και πώς μεγάλωσε ως παιδί χωρισμένων γονιών.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης από το πλατό της εκπομπής του Γργηγόρη Αρναούτογλου όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (13/5) μίλησε για την υποκριτική ως βιοποριστικό επάγγελμα, τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέσα στα χρόνια με την σύζυγό του, Μπέσυ Μάλφα.

Ο ίδιος μίλησε για την ανεργία και την μη σταθερότητα εισοδήματος, πράγμα το οποίο έβλεπαν και τα παιδιά τους.

 

«Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη αλλά ωραία. Με την Μπέσυ έχουμε βιώσει πολλές φορές την ανεργία, έχουμε περάσει διαστήματα μεγάλης δυσκολίας.

Τα παιδιά το βλέπανε, δεν τους φόρτωνα τα δικά μου αλλά βλέπανε τον μπαμπά στα πρόθυρα κατάθλιψης, είχε να δουλέψει 6-7 μήνες και δεν είχε φέρει δραχμή στο σπίτι. Λέω τα άσχημα αλλά λέω και τα καλά. Έχουμε καταφέρει να ζούμε από αυτή τη δουλειά παρά τις δυσκολίες της».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι θέλουν πως τα δυο από τα τρία του παιδιά θα ακολουθήσουν τα βήματα των γονιών τους, ενώ το αγόρι θα ασχοληθεί με τα μαθηματικά.

«Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε», σχολίασε γελώντας.

 

Ο λόγος που δεν ήθελε να έχει επαφές με τον πατέρα του

 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές με τον πατέρα του.

«Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου, γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Τον γνώρισα, αλλά δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Μιλούσαμε…

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”.

Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι, ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι αποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές του σε σειρά του Netflix

 

Κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γυμνό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος.

Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκ@τόφατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω “δεν πάτε καλά”. Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω…

Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…» εξήγησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.