Με μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και λόγια αγάπης η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ευχήθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο Μάθιου Μπρόντερικ για την επέτειο του γάμου τους.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ παντρεύτηκε με μια μυστική τελετή στο Μανχάταν, στις 19 Μαΐου του 1997, στην Angel Oresanz Synagogue, μιας και οι δυο τους έχουν εβραϊκή καταγωγή, με μόλις 100 καλεσμένους.

Ο Μάθιου Μπρόντερικ φορούσε ένα απλό, μαύρο κοστούμι και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αγόρασε το πρώτο φόρεμα που βρήκε και της άρεσε, ένα απλό μαύρο φόρεμα με φουσκωτή φούστα και λεπτές τιράντες.

Το μυστήριο τέλεσε η αδερφή του Μάθιου Μπρόντερικ, η ιερέας Janet Broderick Kraft.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, ο έγγαμος βίος τους μετρά 23 ολόκληρα χρόνια και η διάσημη ηθοποιός, θέλησε να το γιορτάσει και δημόσια δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, από τα νιάτα τους.

Στο συγκεκριμένο κλικ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ποζάρει στο πλευρό του Μπρόντερικ και οι δυο τους δείχνουν εκτός από πολύ όμορφοι και ιδιαίτερα cool.

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Sex & the City» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας :

«19 Μαΐου 2020. 23 χρόνια. Έχουμε διαγράψει μεγάλη πορεία, μωρό μου».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά: τις 10χρονες Μάριον Λορέτα και Τάμπιθα και τον 17χρονο Τζέιμς.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Instagram