Η αμερικανίδα ηθοποιός, Κάθριν ΜακΦι αποκάλυψε λεπτομέρειες για τους στενούς δεσμούς που διατηρεί ο σύζυγός της, συνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός, Ντέιβιντ Φόστερ με τον Δούκα του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι

«Ο σύζυγός μου έχει μια πραγματικά, πολύ όμορφη σχέση με τον Χάρι» δήλωσε η Κάθριν ΜακΦι κατά τη διάρκεια του σόου Access Hollywood.

«Είναι τόσο χαριτωμένοι. Είναι σαν πατέρας και γιος» είπε.

Αν και η φιλία μεταξύ των ΜακΦι και Φόστερ και των μελών της βασιλικής οικογένειας μπορεί να φαίνεται τυχαία, το ζευγάρι καλλιτεχνών έχει μια βαθύτερη σχέση με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Η ΜακΦι φοίτησε στο ίδιο γυμνάσιο με τη Μέγκαν Μάρκλ και οι δύο τους συμμετείχαν σε σχολικές παραγωγές.

 

 

 

Ο Ντέιβιντ Φόστερ βοήθησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι απαλλάχθηκαν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, να βρουν ένα απομονωμένο συγκρότημα κατοικιών στο νησί Βανκούβερ όταν μετεγκαταστάθηκαν στον Καναδά μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Η Κάθριν ΜακΦι συνέχισε να επαινεί τη γενναιοδωρία του συζύγου της, όταν βοήθησε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να προσαρμοστούν στη Βόρεια Αμερική, λέγοντας ότι ο θρυλικός συνθέτης έχει μεγάλη καρδιά, όταν πρόκειται να βοηθήσει εκείνους, για τους οποίους νοιάζεται.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ