Ο Eminem έδωσε στους θαυμαστές του μέσω Twitter τον αριθμό του τηλεφώνου του στο πλαίσιο νέας πρωτοβουλίας του να απαντά στις καυτές ερωτήσεις τους.

Ο διάσημος αμερικανός ράπερ έγραψε στο Twitter:

«Αγαπητέ Stan, ήθελα να σου γράψω νωρίτερα, αλλά απλά ήμουν απασχολημένος» στείλε μου μήνυμα, θα σας καλέσω πίσω 313-666-7440 # MMLP20 #DearSlim» και συμπεριέλαβε σύνδεσμο σε έναν ιστότοπο που διαθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του και δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να του στείλουν μήνυμα κειμένου.

 

Παράλληλα ο Eminem συνδέθηκε με την Comunity, μια νέα υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης με βάση τηλεφώνων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι θαυμαστές για να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα απαντήσουν.

O Eminem προχώρησε σε αυτή την κίνηση επικοινωνίας με τα εκατομμύρια των φανς του με αφορμή ένα οnline πάρτι που διοργάνωσε στο Spotify για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το τρίτο του άλμπουμ «The Marshall Mathers LP», με τις επιτυχίες «The Real Slim Shady», «Stan», «The Way I Am’» και «Bitch Please II».

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ