Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων η Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδάκι με προβλήματά υγείας το οποίο βρέθηκε τυχαία στη ζωή της.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας», ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συμπλήρωσε «Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ούτε την προέλευση του παιδιού, ούτε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει. Το γνωρίσαμε όταν ήταν σχεδόν δύο ετών. Ήταν πέντε μήνες εγκαταλελειμμένο εκεί».

Η ηθοποιός συγκλόνισε το κοινό με την εξομολόγηση της για αυτή την ιδιαίτερη φάση της ζωής της. «Δεν πήραμε χαμπάρι πως δεθήκαμε με αυτό το παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε στο πρόγραμμα. Μέρα με τη μέρα δενόμασταν όλο και περισσότερο και είπαμε πως ό,τι πρόβλημα και να έχει αυτό το παιδί θέλουμε να το κάνουμε οικογένειά μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αναδοχή και αργότερα στην υιοθεσία.Κάναμε τα χαρτιά της αναδοχής, η οποία εγκρίθηκε μετά από πολλά χρόνια. Πήραμε το παιδί στο σπίτι και έπειτα θα προχωρούσαμε στην υιοθεσία. Δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε».

«Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από ένα ατύχημα στις σκάλες, αλλά και στη δωρεά οργάνων που ήταν επιθυμία της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δήλωσε πως έδωσαν αγώνα με τον αδελφό της, μέχρι να καταφέρουν να εκπληρώσουν επιθυμία της, ενώ ανέφερε πως κάποια στιγμή της είχε τηλεφωνήσει μια γυναίκα που έβλεπε με τα μάτια της μητέρας της, για να την συναντήσει και να την ευχαριστήσει. Ωστόσο, η ηθοποιός πήρε μερικές μέρες μέχρι να πάρει την απόφαση και τελικά δεν την πρόλαβε.