Ορισμένα πράγματα δε μένουν απαρατήρητα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται.

Σε στηρίζει πάντα

Μπορεί να είναι πιεσμένος από τη δουλειά, να έχει πολλά άγχη και για διάφορα άλλα θέματα αλλά παρ’ όλα αυτά να είσαι η προτεραιότητά του. Αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο σημαντική από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν προφανώς.

 

Επικοινωνία

Καμία δεν είναι χωρίς διαφωνίες και τσακωμούς. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι τσακώνεστε συνέχεια. Κατά βάση έχετε βρει έναν τρόπο να μην τσακώνεστε και να υπάρχει συνεννόηση. Το παν είναι η επικοινωνία.

Στην επικοινωνία λοιπόν βρίσκεται και η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Σου μιλάει για αυτά που νιώθει με ακριβή τρόπο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντί σου.

 

Εμπιστοσύνη

Έτσι λοιπόν δημιουργείται και η εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά στοιχεία σε μια σχέση που θα κρατήσει πολλά χρόνια. Έτσι δε δημιουργούνται μονοπλεύρως ή αμφότερα ανασφάλειες και κατά συνέπεια εντάσεις.

 

Κοινά όνειρα και στόχοι

Αν έχετε και οι δύο το όνειρο να έχει ο καθένας τη δουλειά του και να γεράσετε πλάι σε έναν άνθρωπο και υπολογίζετε ο ένας τον άλλον, τότε ξέρεις ότι είναι αυτός ο άντρας της ζωής σου.

 

Σεβασμός

Τόσο στον ιδιωτικό χώρο και χρόνο, όσο και προς τα «θέλω» που έχετε, είναι σαφές ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Μπορείς να βγεις όπου θες και όποτε θες, το ίδιο και εκείνος. Αν κάτι πειράζει εσένα ή αυτόν, το συζητάτε και βρίσκετε μια λύση μεταξύ σας.

 

Τι είναι τελικά ο άντρας της ζωής σου;

Είναι εκείνος που θα είναι πάντα δίπλα σου. Στα καλά και στα κακά. Που θα είναι η πρωινή και η βραδινή σου αγκαλιά. Μα πάνω από όλα είναι εκείνος που θα σε εκτιμά, θα σε σέβεται και θα σε αγαπάει όσο τίποτε άλλο.

Είναι ο άνθρωπος με τον οποίον φαντάζεσαι ότι θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του.