Σε ηλικία 34 ετών, ένα από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Μπόλιγουντ, ο Sushant Singh Rajput έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο 34χρονος Sushant Singh Rajput βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Βομβάη, πληροφορία την οποία επιβεβαιώνει και η αστυνομία.

 

Ο Sushant Singh Rajput με μια ματιά

Γεννημένος στην πόλη Πάτνα της νοτιοανατολικής Ινδίας, ο Sushant Singh Rajput σπούδασε μηχανικός και ήταν νικητής στην Ολυμπιάδα Φυσικής της χώρας του.

Παράτησε όμως τις επιστήμες του για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Ο Sushant Singh Rajput έγινε δημοφιλής στην Ινδία μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Pavitra Rishta» αλλά και την δραματική αθλητική ταινία «Kai Po Che» η οποία είναι βασισμένη στο πολυβραβευμένο βιβλίο «The Three Mistakes of My Life».

Πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Chhichhore» ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Drive», που προβάλλεται από το Netflix.

Σημειώνεται πως Sushant Singh Rajput πρόσφατα έχασε την αγαπημένη του μητέρα, ενώ ο ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς του καθώς μόλις στις 24 Μαΐου τους ευχόταν χαρούμενη επέτειο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η τραγική είδηση του θανάτους του νεαρού ηθοποιού, προκάλεσε θλίψη και στα social media, με θαυμαστές και συναδέλφους να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους συγκινητικό τρόπο.