Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/6) η  Αλίκη Κατσαβού μιλώντας μεταξύ άλλων και για την απώλεια του αείμνηστου  Κώστα Βουτσά.

Μπορεί ο θάνατος του Κώστα Βουτσά να βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα, ο πόνος όμως της οικογένειας του σπουδαίου ηθοποιού παραμένει πολύ μεγάλος.

Η χήρα του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού προσπαθεί ακόμα να βρει τις ισορροπίες της μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και έχει για συντροφιά της, τις όμορφες αναμνήσεις που είχαν μαζί.

Από το πλατό της της Ελεονώρας Μελέτη, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα, η  ηθοποιός, δήλωσε πως όταν ο Βουτσάς μπήκε στο νοσοκομείο και μπόρεσε να της μιλήσει, της είπε: «Θέλω να βγω γρήγορα έξω».

Η ίδια πρόσθεσε:

«Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία, το ήξερα, το ένστικτο μαζί με τα λόγια των γιατρών, η εικόνα του που είχα στο επισκεπτήριο εκείνης της ημέρας. Έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε, αλλά δεν ήθελα να το δεχτώ, το έβλεπα».

Ακόμα, αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί με τον Βουτσά, αλλά δείλιασε λόγω της ηλικίας της και του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που είχε με τον αείμνηστο ηθοποιό, η Κατσαβού απάντησε:

«Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους είναι παράλογο (σ.σ. το ότι ο Βουτσάς έγινε πατέρας στα 85 του) γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας ήταν ο Κώστας! Δεν ήταν ένας 80άρης, δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων, ήταν έξω από τα μέτρα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού: