Τη δική του αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνος ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Μουκίδης.

Ειδικότερα πριν από λίγες ημέρες, Γιώργος Μουκίδης απαξίωσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με περιφρονητικά σχόλια:

«Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερός του. Δεν θα του δώσω ποτέ τραγούδι μου!» δήλωσε ο συνθέτης επιτυχιών του Νότη Σφακιανάκη για έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της νέας γενιάς.

«Δεν μου άρεσε καθόλου που τραγούδησε Μητροπάνο στο μουσικό αφιέρωμα που έκανε. Δεν χρειάζεται. Αφού πήγαν καλά τα “Ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάποια κομμάτια των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα από τη στενοχώρια μου» πρόσθεσε.

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, απόσπασμα από την οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε τη δική του απάντηση.

 

«Όλα τα ακούω. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, έχει ο καθένας το δικαίωμα να λέει ότι θέλει.

Ο τελευταίος κριτής είναι ο κόσμος ο οποίος και θα αποφασίσει. Εγώ δε θα βγω ποτέ να πω: «γιατί το είπες», δε θα μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να λέει ότι θέλει, σε μια δημοκρατική κοινωνία ζούμε. Ο κόσμος είναι ο τελευταίος κριτής και θα αποφασίσει αν κάποιος αξίζει ή όχι» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.