Με το δικό του τρόπο ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους μπαμπάδες ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τη γιορτή του πατέρα.

Χτες, Κυριακή 21 Ιουνίου εορτάστηκε η ημέρα του πατέρα ή αλλιώς η γιορτή του πατέρα, που τιμά τους μπαμπάδες όλου του κόσμου και υμνεί την πατρότητα.

Από νωρίς χθες το πρωί, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με φωτογραφίες ελλήνων celebrities που ποζάρουν μαζί με τα παιδιά τους ή τους δικούς τους μπαμπάδες, θέλοντας να τους ευχηθούν και δημόσια «χρόνια πολλά».

 

Η σύζυγός του Σάκη Ρουβα Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για το πώς είναι ο Σάκης σαν πατέρας έχει δηλώσει πως «μαθαίνει στα παιδιά μουσική, τους έχει βάλει όλους να διαλέξουν από ένα όργανο. Οι υπόλοιπες δραστηριότητες είναι η κλασικές μπαμπαδίστικες».

Ο Σάκης Ρουβάς ως περήφανος «χαζομπαμπάς» τεσσάρων υπέροχων παιδιών δεν θα μπορούσε να μη δώσει το δικό του μήνυμα.

Η οικογενειακή φωτογραφία για την Ημέρα του Πατέρα

 

Για να τιμήσει την ημέρα ανέβασε μια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του που τα χαρακτήρισε «όλη του η ζωή».

«Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις.

Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! » έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγη ώρα η φωτογραφία πλημμύρισε από χιλιάδες κόκκινες καρδιές και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του Σάκη Ρουβά.

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς: