Όλα δείχνουν πως ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz, Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να ρίξουν κι επίσημα τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Το διαζύγιο όπως υποστηρίζουν ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα, είναι μονόδρομος για το ζεύγος Κλούνεϊ – Αλαμουντίν, ενώ αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της δυναμικής δικηγόρου, το οποίο ο Τζορτζ Κλούνεϊ θεώρησε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η σύζυγος του Κλούνεϊ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά με τη σύζυγό του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία.

Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, τον Αλεξάντερ και την Έλα.

Είναι η Τζούλια Ρόμπερτς το τρίτο πρόσωπο;

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της.

Ο 58χρονος Κλούνεϊ κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα και δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία, σημειωτέον, διατηρούν μακροχρόνια φιλία.

Ωστόσο ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Τζούλια Ρόμπερτς, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.