Το καλοκαίρι είναι εδώ και έτσι οι πρώτες αποδράσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες έχουν ξεκινήσει και για τους έλληνες σταρ της showbiz.

Μια μίνι απόδραση εκτός Αττικής έκανε και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες που έβγαλε πάνω στο φουσκωτό, φορώντας μόνο το μπικίνι της.

Η Αφροδίτη Λιάντου πόζαρε με αέρα μοντέλου στον φακό, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με την εμφάνισή της, ενώ η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι για ακόμα μια φορά ξεκάθαρη.

 

View this post on Instagram

#ermionigreece #summer2019

A post shared by Aphrodite (@aphrodite_music_) on

Η απίστευτη ομοιότητά της με την Εβελίνα Παπούλια είναι φανερή και το παραδέχεται και ίδια, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τα πνευματικά της χαρίσματα, καθώς σε συνέντευξή της έχει δηλώσει:

«Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής. Δεν είναι πάντοτε καλό αυτό, αλλά πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι με μια δουλειά καλό είναι να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Πεισματάρα στη δουλειά της που πιστεύω ότι και εγώ το έχω και δουλεύω αρκετά σκληρά».

Η πανέμορφη Αφροδίτη Λιάντου, που είναι κλώνος της μαμάς της, έχει πάρει όπως φαίνεται και την καλλιτεχνική φύση των γονιών της αφού ασχολείται με τη μουσική και πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο This Love.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λιάντου βάζοντας «φωτιά» στο Instagram:

View this post on Instagram

Επιμελώς ατημέλητη 👯‍♀️ #summer2020

A post shared by Aphrodite (@aphrodite_music_) on