Η Μόνικα Μπελούτσι φαίνεται πως είδε το lockdown σαν μια ευκαιρία να φροντίσει την εξωτερική της εμφάνιση, χάνοντας αρκετά κιλά, κάτι που φαίνεται και στις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Μπορεί να βαδίζει ήδη στο 55ο έτος της ηλικίας της, όμως η ιταλίδα καλλονή είναι πάντα εντυπωσιακή ενώ ο χρόνος συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα φιλικός μαζί της.

Στο Παρίσι στα εγκαίνια της έκθεσης «Jam Capsule» που θα φιλοξενείται μέχρι 12 Σεπτεμβρίου στο Grande Halle de La Villette, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Μόνικα Μπελούτσι μετα το lockdown.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την καραντίνα, η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει λαμπερή και αδυνατισμένη, επιλέγοντας να φορέσει μαύρη jumpsuit, με ribbon tie στο λαιμό και φαρδύ παντελόνι.

Έχοντας τα μαλλιά μαζεμένα και αφήνοντας τις ατίθασες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της, η πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός ολοκλήρωσε το σικ σύνολο της με λευκά ψηλοτάκουνα.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μπόνικα Μπελούτσι μιλώντας για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας στη χώρα των Βάσκων, μεταξύ άλλων είπε:

«Νιώθω μία μεγάλη θλίψη. Δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση. Προφανώς σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη.

Η οικογένειά μου είναι μία χαρά, αλλά η Umbria και η περιοχή Como υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη.

Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με την φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής.

Όπως το έθεσε ο Ναπολιτάνος συγγραφέας και ηθοποιός, Eduardo De Filippo, “η νύχτα πρέπει να περάσει”. Αυτή η νύχτα πιθανότατα θα είναι μεγάλη και επίμονη, αλλά υποχρεωτικά θα μάς οδηγήσει σε κάτι νέο».