Μία από τις πιο θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις του Χόλιγουντ ήταν αυτή μεταξύ του Σον Πεν και της Σαρλίζ Θερόν.

Οι δύο σταρ έμειναν μαζί για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, κάνοντας αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Πολλοί είχαν πει ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου, και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Ποτέ κανένας δεν είχε απαντήσει σχετικά με αυτό, μιας και η σχέση δεν κράτησε και πολύ.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, η Σαρλίζ Θερόν μίλησε ανοιχτά για εκείνη την περίοδο της ζωής της αποκαλύπτοντας πως δεν είχαν αρραβωνιαστεί ποτέ.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο «The Howard Stern Show» προωθώντας την νέα της ταινία του Netflix «The Old Guard», όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για τις φήμες που την ήθελαν αρραβωνιασμένη με τον 59χρονο Σον Πεν. «Τι; Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι. Δεν έφτασα στο σημείο να παντρευτώ σχεδόν τον Σον. Αυτά είναι βλακείες» είπε η 44χρονη Σαρλίζ Θερόν.

«Όχι, ήμασταν απλά σε σχέση. Αυτό μόνο, ήμασταν σε σχέση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν σίγουρα σχέση. Ήταν αποκλειστική σχέση αλλά κράτησε για σχεδόν έναν χρόνο. Δεν συγκατοικήσαμε ποτέ.

Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ. Δεν ήταν κάτι τέτοιο». Ο Σεν Πεν και η Σαρλίζ Θερόν άρχισαν να βγαίνουν το 2013, με μια πηγή να δηλώσει στο περιοδικό People πως το ζευγάρι χώρισε το 2015.

«Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ»

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό εάν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο να παντρευτεί ή αν ένιωσε μοναξιά, εκείνη είπε:

«Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα. Όσο για την μοναξιά, δεν νιώθω ποτέ μόνη με τα παιδιά μου» προσθέτοντας πως δεν φοβάται τις ρομαντικές σχέσεις. «Η ζωή μου τώρα δεν μου επιτρέπει πολύ χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε.

«Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω ξανά με κάποιον άλλον. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσουν το σπίτι δίπλα μου. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά (την συμβίωση με κάποιον άλλον), είμαι πολύ μεγάλη για τέτοιες βλακείες».