Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ήταν 24 Ιουνίου το 2011 όταν το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, επισημοποιώντας την σχέση τους.

Από τότε μέχρι σήμερα οι δύο τους απολαμβάνουν μαζί με τα έξι παιδιά τους στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Την Τετάρτη το ζευγάρι συμπλήρωσε 9 χρόνια έγγαμου βίου και η Ολυμπία Χοψονίδου με αφορμή την επέτειό τους, έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κοινοποίησε μια φωτογραφία της με τον άντρα της και άλλη μία στην οποία οι δυο τους απεικονίζονται γερασμένοι και έγραψε:

«9 χρόνια παντρεμένοι με 6 παιδιά».

 

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές».

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

Το 2009 η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκε και κάνει τον πολιτικό του γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος του γιος, Θανάσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στις 24 Ιουνίου του 2011 ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης  σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του.

Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα πάρει το όνομα, Δημήτρης.

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι, την Αιμιλία!

To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του, το οποίο είναι το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία!

Και το 2019 ήρθε η τρίτη κόρη του ζευγαριού!

View this post on Instagram

We ❤️ Paros

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on