Ίντρις Έλμπα: Τι δήλωσε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει

Ο Ίντρις Έλμπα υπογράμμισε ότι ήταν οι γονείς του που του δίδαξαν ότι «αν θέλεις να τα καταφέρεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να είσαι δυο φορές καλύτερος από ότι ένας λευκός»
30 Ιουνίου 2020 | 12:32

Για την ύπαρξη και αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού κατά τη διάρκεια της καριέρας του μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ίντρις Έλμπα.

Ο Ίντρις Έλμπα (Idris Elba) είπε ότι το να τον ρωτάει κανείς για τον ρατσισμό είναι σαν να τον ρωτάει «πόσο καιρό αναπνέει».

Ο ηθοποιός είπε ακόμα σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι αυτό που διδάχθηκε από τους γονείς του είναι ότι για να πετύχει «θα πρέπει να είσαι δυο φορές καλύτερος απ’ ό,τι ένας λευκός».

Ο  Ίντρις Έλμπα, ο οποίος ήταν ένας από τους διάσημους σταρ της showbiz που διαγνώστηκαν θετικοί στον κοροναϊό,  πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ρατσισμός που έχει υποστεί δεν έχει αναιρεθεί από την επιτυχία του.

 

«Η επιτυχία δεν αναιρεί το ρατσισμό για μένα. Το να με ρωτάς για τον ρατσισμό είναι σαν να με ρωτάς πόσο καιρό αναπνέω», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι ένας μαύρος συνειδητοποιεί τη διαφορά για το χρώμα στο δέρμα του, για πρώτη φορά, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον ρατσισμό.

«Αυτό σε ακολουθεί πάντα, ανεξάρτητα από το εάν πετύχεις ή νικήσεις το σύστημα», τόνισε ο 47χρονος ηθοποιός.

Ο Ίντρις Έλμπα μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ήταν οι γονείς του που του δίδαξαν ότι «αν θέλεις να τα καταφέρεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να είσαι δυο φορές καλύτερος από ότι ένας λευκός».

Πρόσφατα Άρθρα
Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη της νιώθει τιμή που την έχει μητέρα 28 Απριλίου 2026, 15:20
Αν Χάθαγουεϊ: Πώς συνδυάζει τα Όσκαρ με το μεγάλωμα των παιδιών 28 Απριλίου 2026, 08:00
Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του 25 Απριλίου 2026, 09:42
Η γνώμη του Ίθαν Χοκ για τον σύζυγο της κόρης του 25 Απριλίου 2026, 09:27
Κέιτ Μπλάνσετ: Τα παιδιά της δεν ξέρουν πόσο διάσημη είναι 24 Απριλίου 2026, 13:51
Ξανά παππούς ο Έμινεμ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της εγγονής του 23 Απριλίου 2026, 14:45
Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται 8 χρόνων 23 Απριλίου 2026, 14:04
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ποια «σπουδαία» συμβουλή έδωσε στον γιο του; 21 Απριλίου 2026, 14:20
Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί 21 Απριλίου 2026, 12:13
Έντι Μέρφι: Συμπέθερος με τον Μάρτιν Λόρενς – Έγιναν παππούδες 21 Απριλίου 2026, 08:23
Γιώτα Τσιμπρικίδου: Οι φωτογραφίες από το baby shower πριν γεννηθεί η κόρη της 20 Απριλίου 2026, 13:23
Νταϊάνα: Το θρυλικό δαχτυλίδι της που έσπασε μία παράδοση γενεών 20 Απριλίου 2026, 13:10
Τζένιφερ Άνιστον: Πώς αντέδρασε στη γέννηση του παιδιού του πρώην της, Τζάστιν Θερού; 20 Απριλίου 2026, 08:53
Σαρλίζ Θερόν: Ποιο οδυνηρό περιστατικό συνέβη όταν ήταν έφηβη; 19 Απριλίου 2026, 13:46
Για δεύτερη φορά παππούς ο Έμινεμ 18 Απριλίου 2026, 16:13
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version